Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

MasaKirppis

Masalantie 317, 02430 MASALA

puh. 050-342 2161

info@masakirppis.fi  

Kaikkea maan ja taivaan väliltä, ja vähän vielä enemmän!

Tervetuloa!

- se hyvän tuulen kippis -

 

 VUOKRAUSEHDOT

 

Tuotteet ja kirpparin tarkoitus: 

MasaKirppis tarkoitettu yksityisten henkilöiden käytettyjen tai ylijäämä -tavaroiden myyntipaikaksi. Uusien tavaroiden, piraattituotteiden, aikuisviihteen, käyttäjälleen vaaraa aiheuttavien laitteiden ja aineiden (aseet, veitset, lääkkeet, syttyvät aineet yms.) sekä elintarvikkeiden, huonekasvien ym. pilaantuvien tuotteiden myynti on kielletty. 

MasaKirppis ei vastaa varastetuista tai kadonneista tavaroista. Emme myöskään vastaa tavaroiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai vahingonteon yhteydessä. Emme vastaa tuotteissa mahdollisesti esiintyvistä vioista tai puutteista. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Vuokra-aikana tavarat ovat myyjän eli pöydän vuokraajan omistuksessa, ja kaikki niihin liittyvät vastuut kuuluvat myös myyjälle. 

Myyntipaikka:

Myyntipaikkaan kuuluu kalustuksena 60 cm pöytätaso, kaksi hyllyä, lattiataso sekä rekkipaikka (henkarit valmiina).

Pöytäpaikan varanneilla on mahdollisuus myös kassalla sijaitseviin vitriinipaikkoihin tai vaaterekkiin tilojen niin salliessa. Näistä paikoista MasaKirppis veloittaa provision 30 %.

Myyntipaikkana ns. ”maitohuone” on varattu hieman isommalle tavaralle esim. lastenvaunuille, polkupyörille, harrastetavaroille, kodinkoneille jne. Nämä tuotteet 1 kk määräajan myynnissä ja voit tuoda myyntiin vaikka pöytäpaikkaa ei sinulle olisikaan. Tämän tilan tuotteet aina provisiomyynnissä; 30 % myyntihinnasta.

Erikseen ilmoitettavana ajankohtana on myös erilaisia pihatapahtumia, jolloin on mahdollisuus myös tulla myymään tavaroitaan. Näistä erikseen infoa myymälässä sekä facebook –sivuilla.

Vuokra-aika:

Myyntipaikan vuokra on maksettava vuokrasopimukseen merkittyyn vuokra-ajan alkamispäivämäärään mennessä joko käteisellä myymälässä tai pankkisiirrolla.

Myyntipaikka tulee tyhjentää tavaroista vuokra-ajan päättymispäivänä. Koska tilamme ovat rajalliset emme voi tavaroitasi varastoida!

Hintalaput: 

Sivun alaosassa on ladattavissa hintalappu –arkki ja niitä on saatavilla myös myymälästä.  Voit toki hinnoitella tuotteet omilla lapuilla. Myymälässä on lisäksi veloituksetta käytettävissä ns. tekstiilipyssy. Kiinnitäthän hintalaput huolella, ettei hinnattomia tuotteita päätyisi turhaan myymättöminä ja vähentäisi näin ollen myös myyntituottoasi. 

Tilitykset:

Rahatilitykset ovat vuokra-ajasta riippuen joko vuokra-ajan päättyessä tai halutessasi 2 viikon välein. Koska korttimaksaminen on meillä mahdollista, toivoisimme ennakkoilmoitusta mikäli pankkisiirto ei ole mahdollinen ja huomioithan pankkisiirron keston eri pankkiryhmittymien välillä (arkipäivinä noin 1-2 päivää). Myynnin edistymistä voit halutessasi kysellä henkilökunnalta (pöytäkohtainen raportti kassalta).

Myyntipöytien ylläpito ja markkinointi:

Henkilökuntamme pyrkii pitämään myyntipaikat veloituksetta siisteinä, jotta kauppa kävisi ja tuotteet olisivat mahdollisimman houkuttelevasti esillä.

Ilmoitathan erikseen sopimusta tehtäessä, mikäli et halua, että tuotteitasi käytetään facebook –markkinoinnissa tai jos niiden käyttö somistuksessa esim. näyteikkunassa on kielletty.

 

 

            TERVETULOA MYYMÄÄN !!!!!